Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Architectuur en Design fotograaf

Vandaag de dag kan een architectuur en design fotograaf goed van pas komen voor zowel ondernemers met een eigen pand als voor architecten en makelaars. Architectuur fotografie is niet meer weg te denken in het tijdperk van websites en mobiele apps. Dat geld overigens ook nog steeds voor folders en ander drukwerk.

Wanneer (potentiële) klanten een duidelijk beeld te zien krijgen van hoe het exterieur en interieur van een bedrijfspand er uit ziet, dan schept dit direct een band. Architectonische fotoreportages zijn bedoeld om de kijker een zo ruimtelijk mogelijk beeld te geven van het gebouw. Ook worden de gebruikte materialen en afmetingen getoond.

Als architectuur fotograaf vind ik het heerlijk om al het prachtige werk van de architect extra aanvulling te geven. In de architectuur fotografie volgen wij dezelfde lijnen en maken gebruik van lichtinval dat door de architect gecreëerd is. Toch maakt elk zijn eigen composities.

Werkwijze. Een sprekende architectuurfoto kan worden opgebouwd door bijvoorbeeld een mooie compositie, sfeer, dynamiek of detail. Daarbij is het vaak de bedoeling dat de functie van de architectuur sterk naar voren komt. Zoals het feit dat een pand  deel uit maakt van de samenleving en de inrichting van een landschap. Om dit alles mooi te fotograferen gebeurd dit onder de juiste lichtomstandigheden. Timing speelt hierbij een belangrijke rol. Het is zaak om goed te anticiperen ik op de baan van de zon en daarop de volgorde van de verschillende ruimtes aan te passen. Ook zijn er wolken die gaan en komen. Elk weertype heeft zijn voor en nadelen en daar kan gebruik van gemaakt worden. Soms is het nodig om 2 keer te gaan. De natuur, goed overleg, de juiste lenzen, technieken en creativiteit resulteren in de gewenste fotoreportage.

Waarom architectuur en design fotograaf Marcel Fischer?

Met ruime ervaring in architectuur fotografie verzorg ik opdrachten voor architecten, bouwbedrijven, makelaars, marketingbureaus, interieur en design ontwerpers. Denk hierbij aan architectuur van gebouwen, kantoorpanden, winkels, hotels, openbare gebouwen, restaurants en andere horecagelegenheden.

Interesse? Wilt u meer weten over de exacte prijzen van deze specifieke fotoreportages? Stuur dan gerust een mail, bel mij of laat uw nummer achter. Na overleg ontvangt u binnen 1 dag een op maat gemaakte offerte.

Werkgebied. Met de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg als standplaats fotografeert FischerFotografie zowel interieur als exterieur in met name Noord Brabant. Maar ook in Limburg, Gelderland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland. In speciale gevallen in geheel Nederland.

Architectuur en design fotograaf regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau