Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

CHV Noordkade

De oude CHV Noordkade te Veghel is een uiterst geschikte locatie voor een groots en sfeervol event. Dit is een op en top nostalgische evenementenlocatie, bedoeld voor een beurs, congres, bedrijfsfeest of diner. De CHV Noordkade is een industrieel complex in de Oude Haven van Veghel dat een herbestemming heeft gekregen. De industriële, rauwe sfeer is overal aanwezig en opvallend goed bewaard gebleven. Er is een bioscoop, foodmarket, live muziek, restaurantscafé, en vele andere ruimtes. De grootste hal is de Koekbouw. Hier worden evenementen gehouden voor bedrijven. Voor tijdens dit event werden food trucks naar binnen gereden en er was zelfs een klein reuzenrat. De belichting, verzorgd door Stagelight was sfeervol neergezet. Kortom de CHV Noordkade is een prachtig decor voor uw event.

Fotograaf event CHV Noordkade Veghel

Is uw bedrijf op zoek naar een professionele fotograaf? Bekijk dan even rustig de foto’s en neem snel contact met mij op voor beschikbaarheid.

Voor een complete sfeerimpressie worden foto’s gemaakt van de belangrijke momenten, de mensen, het interieur en vele details. Kortom voor het maken van en geslaagde fotoreportage komt de gehele entourage komt aan bod. Hét totaal plaatje.

Uitgerust met de meest professionele apparatuur, camera’s en lenzen ga ik het gevecht aan met de moeilijke lichtomstandigheden. Een geslaagde fotorapportage is niet alleen een overzicht van de momenten maar juist dat beetje extra.

 

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau