Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Congres- en eventfotograaf

Is uw bedrijf op zoek naar een professionele congres- en eventfotograaf in de provincie Utrecht? In dit album worden foto’s getoond van een nieuwjaarsbijeenkomst van Novartis, een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf. Deze vond plaats in het Van der Valk hotel in Veendendaal.

Elk evenement of congres heeft zo zijn eigen doelstelling waarop een fotograaf zich aanpast. Om de juiste sfeerimpressie vast te leggen is het zaak om daar waar nodig op de achtergrond te blijven. Hierdoor komt de onderlinge sfeer en beleving sterk naar voren in een fotoreportage. Na een nieuwjaarsbijeenkomst als deze is het vooral leuk om onbevangen, spontane foto’s te kunnen tonen aan alle collega’s. Om samen terug te kijken naar een geslaagd evenement.

Bedrijfsevenementen en congressen zijn bijeenkomsten bij uitstek om vast te leggen. Zoals vaak speelt snelheid een rol. Dat kan zijn om uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld als nieuwsbericht. Of om tijdens het event alvast foto’s te tonen op een groot scherm. Zoals in dit geval.

Hoe dan ook, alles is mogelijk. Vandaag een congres en morgen foto’s nodig? Dan ontvangt u binnen 24 uur de foto’s, geheel rechtenvrij.

Congres- en eventfotograaf Utrecht, Noord Brabant, Gelderland en Utrecht

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau