Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Evenementen fotograaf

Voor uiteenlopende doeleinden kan een evenementen fotograaf ingezet worden. Denk hierbij aan promotie, aandenken, verslag, social media, websites of “behind the scene”. Bij iedere gelegenheid hoort een passende vorm van evenementenfotografie. Het is zaak om de sfeer zo goed mogelijk vast te leggen en daarbij horen natuurlijk ook de mensen die aanwezig zullen zijn. Een sfeerimpressie van een evenement brengt een gevoel over waarmee de deelnemers getrakteerd worden op een positieve terugblik.

Voorbeelden van evenementen fotografie zijn: congressen, symposium, zakenborrel, opendagen, gala, bedrijfsuitje, uitreiking, presentatie, theater, de opening van een nieuw restaurant of winkel, seminars, festival of jubileum. Of staat u binnenkort op een beurs? Genoeg mogelijkheden voor fotomarketing van een onderneming.

Werkwijze. FischerFotografie levert sfeervol beeldmateriaal waarbij ik als evenementen fotograaf niet al te nadrukkelijk aanwezig zal zijn. Geschikte camera’s en gebruik van meerdere lenzen maken dit mogelijk. U kunt daarbij rekenen op aansprekende beelden van de bezoekers, de belangrijke momenten, detailfoto’s, interieur en architectuur. Evenement foto’s van de entourage en interactie tussen de aanwezige gasten bepalen uiteindelijk de sfeer van het totaal plaatje. Tijdens de fotoreportage worden zoveel mogelijk onderdelen vastgelegd zoals speeches, borrel, culinair, stands, etc.

Mocht u zelf evenementen organiseren: met sfeervol promotiemateriaal krijgt u meer verzoeken van mensen die met u willen gaan samenwerken.

Onderstaand fotoalbum laat zien hoe ik als evenementen fotograaf te werk ga. De eerste serie foto’s zijn van een event in fotostudio 76 in Breda. De tweede serie van een bedrijfsbijeenkomst in het Evoluon te Eindhoven. Totaal andere foto’s zijn gemaakt tijdens een bijeenkomst van bedrijven en Radio 3FM in muziekgebouw de Effenaar. Onderaan ziet u typisch redactionele foto’s gemaakt in opdracht van het ministerie van binnenlandse zaken. Voor het vastleggen van welke vorm van evenementen fotografie dan ook bent u bij FischerFotografie aan het juiste adres.

Waarom evenementen fotograaf Marcel Fischer?

Interesse? Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de prijs van een event reportage? Laat dan een bericht of telefoon nummer achter via de contactpagina. Zelf een belletje doen mag natuurlijk ook. Binnen 1 dag ontvangt u een offerte op maat.

Evenementen fotograaf Noord Brabant

Werkgebied. FischerFotografie heeft als standplaats Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg. Van hieruit is het hooguit 3/4 uur rijden naar bijvoorbeeld Waalwijk, Breda, Helmond, Veghel, Uden en Oss. In sommige gevallen ook beschikbaar voor fotoreportages in de provincies Limburg, Gelderland en Utrecht.

 

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau