Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Evenementen fotografie Eindhoven

Op zoek naar een evenementen fotograaf in de omgeving Eindhoven? Evenementen fotografie staat mij of het lijf geschreven. In Eindhoven is het Evoluon een mooie uitdaging. Wanneer een bedrijfsevenement gehouden word op een toplocatie als dit dan is het vanzelfsprekend dat de entourage en grandeur van het gebouw sterk naar voren komt in de fotoreportage. De reportage krijgt hiermee de glans die het verdiend. Verder worden alle belangrijke momenten, prominente aanwezigen en het personeel gefotografeerd. Uw congres, beurs, opening of een personeelsdag word zodoende een blijvende herinnering voor u, én uw gasten. FischerFotografie brengt evenementen fotografie op professionele wijze in beeld, veelzijdig en doelgericht. Hét totaalplaatje.

Evenementen fotografie: een blijvende herinnering

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau