Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoreportages voor bedrijven

Uitgerust met de meest professionele apparatuur maakt FischerFotografie fotoreportages voor bedrijven, instituten en diensten. Denk hierbij aan sfeerimpressies van congressen, bedrijfsprocessen, het kantoor, de werkvloer, producten, interieur en exterieur. Hierbij is het de bedoeling dat de essentie van uw bedrijf duidelijk naar voren komt. Een bedrijfsreportage word vaak gecombineerd met zakelijke portretten en groepsfoto’s van de directie en het personeel. Hiermee kunt u uw onderneming op een persoonlijke wijze presenteren aan zowel bestaande als toekomstige relaties.

Doelgerichte fotoreportages voor bedrijven

Commerciële bedrijfsfotografie heeft als doel de communicatie van uw bedrijf te verbeelden d.m.v. foto’s. Beelden die uw bedrijf kan gebruiken voor websites, brochures, redactionele publicaties etc. Om klanten van genoeg informatie te kunnen voorzien is het vaak belangrijk om een gevarieerde indruk te geven. Een totaal plaatje. Omdat men tegenwoordig steeds minder tijd heeft om teksten goed door te lezen wil men graag beelden zien. Daar komt bij dat foto’s blijven “hangen”.

Een meer specifieke fotosessie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld van het nieuwe design en gebruik ervan, of een bijeenkomst op het bedrijf zelf. Meer voorbeeld foto’s hiervan zijn te zien in het menu speciaal voor evenementen.

Portretfotografie voor bedrijven

Natuurlijk niet verplicht om er bij te nemen maar zakelijke portretten zijn zeker een nuttige aanvulling op fotoreportages van ondernemingen. Headshots scheppen een vertrouwensband die nodig kan zijn alvorens potentiële zakenrelaties over gaan tot het doen van zaken. Tijdens de fotoshoot kunnen portretten genomen worden met een zakelijke achtergrond. Of juist met een meer neutrale, niet herkenbare achtergrond. Ook bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van de mobiele fotostudio. Meer informatie over bedrijfsportretten en profielfoto’s vind u in het menu portretfotografie voor bedrijven.

Waarom fotograaf Marcel Fischer voor fotoreportages van bedrijven?

Interesse in een fotoreportage van uw bedrijf? Raadpleeg dan de contactpagina en omschrijf in het kort uw doeleinden en laat eventueel uw nummer achter. Bellen mag natuurlijk ook. Binnen 1 dag ontvangt u een offerte op maat gemaakt met eventuele voorstellen en ideeën.

Werkgebied. Met de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg als standplaats verzorgd FischerFotografie fotoreportages voor bedrijven in Noord Brabant, Gelderland, Limburg en Utrecht.

 

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau