Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Zakelijk, professioneel portret

Voor een zakelijk, professioneel portret bent u bij FischerFotografie aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn divers. Denk aan een individueel portret, het portretteren van de directie, het personeel en / of een groepsfoto.

Portretfoto’s kunnen worden gebruikt voor de beeldbank van een bedrijf, privé gebruik, portfolio, folders, pers en de website van het bedrijf. En natuurlijk voor social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin ect.

Potentiële klanten en bezoekers van een website willen graag een gezicht zien van een werknemer. En dat geld nog meer voor de kleine zelfstandige ondernemer. Klanten zijn altijd op zoek naar een vertrouwensband en profielfoto’s helpen hierin. Een zakelijke portretfoto is een virtueel visitekaartje wat bijdraagt aan de gewenste professionele uitstraling van een bedrijf. Wilt u goed overkomen op LinkedIn of bij een toekomstige werkgever dan is een zakelijk, professioneel portret als eerste indruk heel belangrijk.

Zakelijk, professioneel portret met persoonlijke uitstraling

U kunt er voor kiezen om een profielfoto een persoonlijke uitstraling te geven. Dat kan door te kiezen voor een neutrale achtergrond. Met colbert aan, mantelpak of driedelig pak ergens in een park of stad. Of u kiest voor de fotostudio met achtergrondrol. Die kan eenvoudig worden opgezet in uw bedrijf. In korte tijd, 5 minuten per persoon, is het dan mogelijk om veel werknemers te portretteren. Of u komt naar mijn fotostudio.

Zakelijk, professioneel portret met een zakelijke achtergrond

Wilt u als bedrijf herkenbaar zijn naar uw klanten dan is een portret met een zakelijke achtergrond, een redactioneel portret, een betere keus. Een redactioneel portret laat zien wie je bent én wat je doet. Eerst wil ik dan weten hoe mensen zichzelf op de foto willen zien. Bij achtergrond denken we aan interieur, gebouw, design of product. Deze kan herkenbaar in beeld gebracht worden, d.w.z. met een duidelijke boodschap. De zakelijke achtergrond kan echter ook onherkenbaar blijven en enkel dienen als sfeerimpressie.

Een redactioneel portret word tevens gebruikt voor bijvoorbeeld persberichten.

Interesse of heeft u gewoon vragen? Via de contactpagina kunt u uw wensen kenbaar maken. Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u een passende offerte met ideeën en locatie.

Portretfotografie als onderdeel van een bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage en portretfotografie zijn ideaal te combineren. Twee vliegen in 1 klap. Het voordeel is dat ik lang aanwezig zal zijn. Kwa planning kan dit gunstig uitkomen wanneer werknemers niet de gehele dag op het bedrijf aanwezig kunnen zijn of tussendoor in een vergadering zitten. Niet alles hoeft dan in 1 keer.

Waarom portret fotograaf Marcel Fischer?

Werkgebied. Met de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg als standplaats maakt FischerFotografie portret reportages van personeel en directie in heel Noord Brabant.

Portret fotograaf regio Den Bosch, Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Veghel

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau