Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Workshops fotografie

FischerFotografie verzorgt inspirerende workshops fotografie en beeldbewerking die voor iedereen toegankelijk zijn. Dat wil zeggen voor zowel beginners als gevorderden. Je leert hoe je een krachtige foto maakt, ontdekt de mogelijkheden van je camera en maakt eventueel kennis met Photoshop. Dit kan zowel individueel, als duo of in groepen.

Om allerlei redenen komt het goed uit wanneer iemand binnen het bedrijf kwalitatief goede foto’s kan nemen. De workshops fotografie en beeldbewerking kunnen overal plaats vinden, dus ook bij u in het bedrijf. Natuurlijk ook in mijn studio.

FischerFotografie is gevestigd in Boxtel en verzorgd cursussen en workshops in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg. In overleg in geheel Noord Brabant.

Heb u vragen over een cursus of workshop stuur dan een mail en laat even uw nummer achter. Bellen mag natuurlijk ook.

Workshops fotografie

 Workshops beeldbewerking / Adobe Photoshop

Tip: een workshop fotografie als cadeaubon aan een collega / werknemer

Events

Event Veghel

Congres Utrecht

Event Eindhoven

Event Breda

Portret

Architectuur

Bedrijfsreportage

Reclame

Art

Interesse na het zien van de website of hebt U vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met u. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. Met mijn mobiele studio verzorg ik bedrijfsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.
Reacties van klanten

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Architectuurfotografie is een discipline apart. Met FischerFotografie word onze architectonische visie telkens perfect in beeld gebracht.

Van Oers en Weijers
architecten bureau