FischerFotografie | Bedrijfsfotografie

Evenementen fotograaf

Onderstaand fotoalbum toont foto’s van allerlei totaal verschillende evenementen. Zoals in de nostalgische gebouwen van De Fabrique in Utrecht en de CHV fabriek in Veghel. Of in de oude kerk / de Orangerie in Den Bosch en een bedrijfsbijeenkomst op Kasteel Maurick in Vught. Ook zie je fotoreportages van events in moderne locaties zoals de Effenaar in Eindhoven, fotostudio 76 in Breda en het Van der Valk hotel in Veenendaal. Of een heerlijk dagje golven met het personeel.

Evenementen fotograaf Noord Brabant

Voor uiteenlopende doeleinden kan een evenementen fotograaf ingezet worden. Denk hierbij aan promotie, aandenken, verslag, social media, websites of “behind the scene”. Het is bovendien leuk om in de week na het event de deelnemers te traceren op een gave sfeerimpressie.

Met veel plezier hou ik me bezig met allerlei vormen van event fotografie. Dat kan zijn een fotoreportage van een leuk congres, symposium, zakenborrel, gala, bedrijfsuitje, uitreiking, presentatie, theater, de opening van een nieuw restaurant of winkel, seminars, festival of jubileum. Allemaal kansen voor wat fotomarketing van een onderneming.

Werkwijze. Vermomd als gast beweeg ik mij tussen de andere gasten. Want als evenementen fotograaf probeer ik niet al te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Twee camera’s en allerlei lenzen staan garant voor sprekende beelden van de bezoekers, de belangrijke momenten, de detailfoto’s en de architectuur. De interactie tussen de aanwezige gasten komen zeker terug in de fotoreportage. Waarom mij als event fotograaf?

  • Zelf-organiserend vermogen
  • Veel technische en creatieve mogelijkheden
  • Vakkundige nabewerking van de foto’s
  • Snelle service en een prettige samenwerking