FischerFotografie | Bedrijfsfotografie

Totaalplaatje van het bedrijf

Uitgerust met de meest professionele apparatuur maakt FischerFotografie fotoreportages voor bedrijven, instituten en diensten. Denk hierbij aan sfeerimpressies van bedrijfsprocessen, het kantoor, de werkvloer, producten, interieur én exterieur. Een prachtig totaalplaatje. Een fotoreportage van jou bedrijf in zijn geheel. Deze extra uitgebreide bedrijfsreportage word vaak gecombineerd met zakelijke portretten en een groepsfoto van de directie en het personeel. Hiermee kunt u uw onderneming op een persoonlijke wijze presenteren aan zowel bestaande als toekomstige relaties.

Doelgerichte fotoreportages voor bedrijven

Commerciële bedrijfsfotografie heeft als doel de communicatie van uw bedrijf te verbeelden d.m.v. foto’s. Beelden die uw bedrijf kan gebruiken voor websites, brochures, redactionele publicaties etc. Om klanten van genoeg informatie te kunnen voorzien is het vaak belangrijk om een gevarieerde indruk te geven. 

Portretfotografie voor bedrijven

Portret foto’s scheppen een vertrouwensband. Iets wat nodig kan zijn alvorens potentiële zakenrelaties over gaan tot zaken doen. Meer informatie over bedrijfsportretten en profielfoto’s is te vinden in het menu zakelijk portret.

Werkwijze van Marcel Fischer

  • Gaat zelforganiserend te werk
  • Technisch én creatief
  • Nauwkeurige nabewerking van de foto’s
  • Snelle aflevering van het beeldmateriaal